De specialist in UPS verhuur
Info & inlichtingen +32-16-768040

Over ons

Over ons-1

Van technisch advies tot volledige integratie

Vanparijs Engineers heeft meer dan 20 jaar ervaring in energie en power quality oplossingen. Wij ontwerpen en bouwen kwaliteitsvolle installaties voor energieopwekking en ononderbroken stroomvoorziening, niet alleen voor de ICT-sector en de uitrusting van datacenters, maar ook voor  industriële klanten, ziekenhuizen en overheidsdiensten. Hierbij houden wij steeds rekening met de specifieke vereisten van iedere sector en met de lokale wetgeving.

Vanparijs Engineers kan optreden als technische consultant (voor een audit van uw bestaande infrastructuur of een haalbaarheidsstudie) of kan de volledige studie en het beheer van uw technische projecten uitvoeren: warmtekrachtkoppeling, UPS, elektriciteit, koeling, branddetectie, enz. Of we kunnen nog verder gaan en instaan voor de turnkey bouw van uw project of het onderhouden van uw technische installaties door middel van modulaire en op maat gesneden service level agreements.

Of het nu gaat om een power plant van 100 kW tot verschillende MW of een datacenter van 20 tot 20.000 m², wij combineren al deze aspecten om van uw project een succes te maken!

 

Over ons-2

Een unieke missie

Onze missie is het ontwikkelen van de best mogelijke technische totaalconcepten gebaseerd op een flexibele en klantgerichte aanpak.

Onze kracht ligt niet zozeer in wat we doen, het is de manier waarop we het doen die het verschil maakt:

Met een unieke mix van expertise en een vijfsterren dienstverlening (van kleine voorstudies tot ontwerp, bouw, onderhoud en zelfs financiering van installaties) willen wij een langdurige relatie opbouwen met onze klanten. Dit realiseren wij door een pragmatische hands-on aanpak en een oplossing op maat voor elke klant.

 

energiepartner

Een complete energiepartner

Sinds juni 2017 maakt Vanparijs Engineers deel uit van de Luminus-groep. Dit partnership biedt ons de kans samen te werken met een sterke groep met een uitgesproken ambitie die dezelfde visie deelt en die eveneens hoge eisen stelt op het vlak van energieoplossingen en kwaliteit van dienstverlening.

Samen willen wij een complete energiepartner zijn voor onze klanten. Wij kijken graag verder dan enkel uw ononderbroken stroomvoorziening of decentrale energieopwekking en bieden een compleet aanbod aan energiediensten om uw energie op te wekken, te beveiligen en te beheren.

#samenmakenwehetverschil

Meer informatie is beschikbaar op www.luminus.be.

Inplanting van onze 1600 kVA mobiele UPS bij Colt Technology Services in Nossegem. De groep werd ingezet voor de power back-up van het datacenter tijdens de revisiewerken van de vaste diesel UPS installatie.

Inplanting van onze 1600 kVA mobiele UPS bij Colt Technology Services in Nossegem. De groep werd ingezet voor de power back-up van het datacenter tijdens de revisiewerken van de vaste diesel UPS installatie.

 

Referenties

Datacenters, luchthavens, banken, ziekenhuizen en industriële productiesites… heel wat internationale bedrijven maken gebruik van onze UPS-verhuur om hun kritische toepassingen of productiefaciliteiten tijdelijk te beschermen tegen stroomuitvallen: Safran Group, KPN Group Belgium, Thomson Reuters, Nationale Bank van België, Internationale luchthaven Oostende-Brugge, Groupe Richemont, Colt Technology Services, Sanofi Chimie, en andere multinationals in België, Frankrijk, Zwitserland enz.